Virtuálny beh pre deti s rakovinou

Milé SHErunsky, náš klub každoročne pomáha a podporuje rôzne charitatívne organizácie a projekty a jedným z nich je aj pomoc deťom s rakovinou. Zapojiť a pomôcť môžete aj vy - prostredníctvom virtuálneho behu BEH PRE ZDRAVIE.

Počas celého septembra sa môžete kdekoľvek na svete stať súčasťou charitatívneho projektu Beh za zdravie - virtual. Toto online podujatie vzniklo s cieľom podporiť neziskovú organizáciu Deťom s rakovinou a ich aktuálne aktivity rekonštrukcie a modernizácie oddelenia veľkých detí na Klinike detskej hematológie a onkológie NÚDCH. Liečba detí s rakovinou býva dlhá, veľa času trávia v nemocnici, izolovaní od vonkajšieho sveta. Preto je veľmi dôležité vytvoriť im v nemocnici bezpečné a príjemné prostredie na liečbu ich ťažkej choroby. Financie, ktoré sa nám spolu s vami podarí vyzbierať, budú venované práve im.

Ako pomôcť?

Je to veľmi jednoduché. Prihláste sa kedykoľvek počas septembra na virtuálny Beh za zdravie. Štartovné je 10 eur, no ak chcete, prispieť môžete pokojne aj viac. Výšku príspevku si zvolíte pri registrácii. Odbehnite, odkráčajte, alebo odturistikujte kdekoľvek na svete akúkoľvek vzdialenosť, čísla v tomto prípade nie sú vôbec podstatné. Údaje o svojej aktivite nahrajte online podľa inštrukcií, ktoré vám prídu po registrácii, a je to! Ste súčasťou tohto úžasného charitatívneho projektu a môžete mať dobrý pociť, že ste svojou aktivitou pomohli budovať príjemné prostredie pre liečbu detí s rakovinou.

Registrácia prebieha na stránke Beh za zdravie VIRTUAL 2023 (sportsoft.cz)

Tak poďme na to! Ukážme ako vieme športom pomôcť dobrej veci.

Vas SHEruns team

BZZ virtual IG prispevok - 12PNG