RUN YOUR WAY ⭐

V predvečer dm ženského behu sme mali možnosť zúčasniť sa warm-up podujatia, ktoré pre nás - bežkyne pripravila značka New Balance, ktorá už niekoľko rokov podporuje najkrajší beh na Slovensku - dm ženský beh.

RUN YOUR WAY - BEŽ SVOJOU CESTOU
To je posolstvo značky New Balance, ktorá celosvetovo vyzýva všetkých bežcov, aby si užívali beh presne tak, ako ho majú radi. Nezáleží na tom, ako rýchlo beháš, či radšej beháš sama alebo v skupine, či rada beháš ráno, alebo večer. Dôležité je robiť to čo ťa robí šťastnou! Beh nás spája a v tomto sme všetky rovnaké!

DSC06487jpg

Tešíme sa, že sme mohli byť súčasťou warm-up eventu, ktorého program sa celý točil okolo behu a oslavy ženskosti! Stretli sme sa tu dievčatá a ženy, ktoré milujeme pohyb a beh - každá svojim vlastným, unikátnym spôsobom. Mali sme možnosť dať si upraviť vlasy na preteky, tie odvážnejšie  z nás si dali urobiť bežecké tetovanie, o hudbu a dobrú náladu sa starala DJ Frala a takisto bolo postarané o fuel pred pretekmi - v podobe smoothies a zdravých chuťoviek.

DSC06507jpg

Vyvrcholením večera bola inšpiratívna diskusia s bežkyňami a influencermi, ktoré s nami zozdieľali svoje dôvody, prečo behajú. A čerešničkou na torte bol spoločný prebeh večernou Bratislavou, ktorý viedla naša kapitánka Peťa.

DSC06675jpg

TENISKY, TENISKY A TENISKY

Ako by to bolo, ak by sme časť večera nevenovali pre bežcov najobľubenejšej téme - teniskám! S našimi SHErunskami sme prediskutovali jednotlivé New Balance modely:

DSC06591jpg

NB FRESHFOAM X 1080 - UNIVERZÁLNA TENISKA PRE KAŽDÉHO

Viaceré sme sa zhodli, že tenisky New Balance FreshFoam x 1080 sú ideálnou teniskou pre vaše každodenné behy. Pohodlné, super tlmenie, sú univerzálne a čo je dôležité - na rýchlosti pri nich nezáleží!

Pozri si ich tu

DSC06586jpg

NB FUELCELL SUPERCOMP TRAINER - NA RÝCHLE TRÉNINGY

Pozor, pozor - tieto tenisky sú rýchle! Obsahujú karbónovú dosku, ktorá vám po odraze dodá potrebnú návratnosť energie. Je určená na rýchle, intervalové a tempové tréningy a odporúčame ju všetkým tým, ktorí si radi užívajú rýchlosť! 

Pozri si ich tu za super cenu!

DSC06561jpg

PRETEKÁRSKE NB FUELCELL ELITE V3

Chcete zlomiť svoje osobné rekordy? Tak tieto tenisky vám v tom jednoznačne pomôžu. Tento model je pretekárska teniska určená pre rýchlych bežcov. Je super responzívna vďaka karbónovej doske a super pohodlná vďaka tlmeniu najmä v prednej časti. Chvália si ju bežci na 10km, polmaratón aj maratón!

Pozri si ich tu

Ďakujeme New Balance & Haupt PR za zorganizovanie tohto super eventu. A Alex Hudák z Haupt PR - vďaka za krásne fotky!

R0000299jpg